Kreatív Istennel Töltött Idő

KreatívITI

KreatívITI

Készíts Esküvői Kártyakönyvet!

2021. február 10. - hodosikatica

Be kell valljam, hogy ezt az esküvői kártyakönyvet csak most, hét és fél évvel az esküvőnk után készítettem el, pont ennek a bejegyzésnek a kedvéért. Szóval tudom, hogy mennyit tudja az ember halogatni a pakolást, az emlékek rendezgetését, rendszerezését - főleg, ha szépet szeretnél alkotni. Pedig egy ilyen esküvőre kapott képeslapokból egyáltalán nem nehéz egy kis mutatós könyvecskét készíteni.

Így készült:

1. Keresd meg az esküvőtökre kapott üdvözlőlapokat, képeslapokat!

2. Egy lyukasztó segítségével lyukaszd ki a lapok bal felső sarkát - a különböző méretű kártyákat méret szerint, de random is elrendezheted.

3. Fűzd fel a lapokat egy hobbiboltban is kapható könyvgyűrűre.

4. Vastag kartonból és csomagolópapírból (itt tapéta darabból) készíts egy könyvborítót: a legnagyobb üdvözlőkártya méreténél 2 cm-mel szélesebb kartonokból vágj ki előlapot, hátlapot és egy 3-4 cm-es könyvgerincet, majd ragaszd ezeket egy erősebb csomagolópapírra (itt tapétadarabra). 

5. Díszítsd a könyvborító elejét - pl. monogrammotokkal, dátummal stb.

6. Egy szép szalaggal kösd át a könyvecskét, így nem fognak kiesni a könyvborítóba rejtett képeslapok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkereszteny.blog.hu/api/trackback/id/tr616422560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása