Kreatív Istennel Töltött Idő

KreatívITI

KreatívITI

Áldott Feltámadás Ünnepet!

Húsvéti Filmajánló

2021. április 04. - hodosikatica

jezus_el.png

Húsvét Vasárnap ünnepeljük Jézus feltámadását! Ő tényleg testben támadt fel, ma is él és uralkodik! Ma egy olyan filmet ajánlok Neked megnézésre, amely Jézus feltámadásának egy kevéssé ábrázolt szemszögét mutatja be. Ez a film a Clavius (Risen), amely címszereplője a Luther filmből ismert Joseph Fiennes. Csak röviden a film tartalma: 

Jézus Krisztus keresztre feszítése után elterjed a hír, hogy a Messiás feltámadt, a holtteste eltűnt a sziklasírból. A hír eljut a római helytartóhoz is, aki megbízza Claviust, az erőskezű római tribunust, hogy járjon utána a dolgoknak. Clavius a segédjével, Luciusszal nyomozni kezd, hogy megfejtsék a rejtélyt, mi történt a názáreti Jézussal a keresztre feszítését követő hetekben. Cáfolni akarják azokat a pletykákat, miszerint feltámadott volna, ami könnyen felkeléshez vezethet Jeruzsálemben.

Nekem nagyon tetszett ez a film, és legyen áldás Neked is! Kattints a linkre!

Clavius (Risen)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkereszteny.blog.hu/api/trackback/id/tr8616490132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása