Kreatív Istennel Töltött Idő

KreatívITI

KreatívITI

Áldásmondás az új évre

2021. január 01. - hodosikatica

blogkep210101.png

Nagyon boldog és áldásokkal teli új esztendőt kívánok kedves Blogolvasók! Számomra mindig egy felszabadító érzés, amikor új évet kezdünk – segít lezárni a tavalyi történéseket, és reményt ad arra, hogy újat kezdhetek, valami más és izgalmas dolog vár rám és a családomra.

Bár Isten hűségét és kegyelmét minden nap megújítja, ilyenkor különösen éhezem és szomjazom azokat az igeverseket, amelyek az újról, a változásról szólnak. A pezsgő buborékjai után pezsegjenek ezek az Igék a szívetekben, adjanak új lendületet és örömöt!

„Ezért, ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre.”

(2Korintus 5:17)

„Új szívet adok nektek, és új lelket adok belétek. eltávolítom testetekből a kőszívet, és hússzívet adok nektek.”

(Ezé 36:26)

„Ha kiárasztod lelkedet, új teremtmények keletkeznek, és megújítod a termőföld felszínét.”

(104. zsoltár 30)

„Eljön az idő – így szól az Úr -, amikor új szövetséget kötök Izrael és Júda házával.”

(Jeremiás 31:31)

„és felöltöztétek az új embert, aki Teremtőjének képmására állandóan megújul, hogy egyre jobban megismerje őt.”

(Kolossé 3:10)

„Hallottad és láthattad mindezt, tanúskodhatsz is róla. Mostantól fogva új dolgokat hirdetek neked, rejtett dolgokat, melyekről még nem tudsz.”

(Ézsaiás 48:6)

„De új eget és új földet várunk az Ő ígérete szerint, amelyben igazság lakik.”

(2Péter 3:13)

 Ugye, mennyire tele vannak ezek az igeversek reményteli várakozással? Ahhoz, hogy ezek az igeversek megelevenedjenek bennünk, érdemes leírni, esetleg valamilyen módon kreatív módon megjeleníteni őket – én ezt fogom tenni, csatlakoztok?

 

Az új év olyan, mint ez az üres festővászon a képen – fehéren, tisztán és minden előre rajzolt terv nélkül áll előtted. Ezért lehet ijesztő is, mert nem tudod, mit fess rá, mit tudsz majd alkotni ebben az évben. Ha Istenbe veted a bizalmad, akkor tudhatod, hogy az Ő jóakarata fog kísérni egész esztendőben, és segíteni fog életed minden területén: a családodban, a munkádban, a személyes fejlődésedben és az Úrral való kapcsolatodban is.

Remélem továbbra is a társaim lesztek abban, hogy együtt fedezzük fel a kreatív Isten kreatív tervét az életünkben, hogy a művészet minden műfajában az Ő dicsőségére és dicséretére alkossunk örömmel!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkereszteny.blog.hu/api/trackback/id/tr1016367250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása